Vi fixar maten till din fest

På Villa Lindesnäs gör vi allt för att er fest skall bli så bra som möjligt, oavsett om det är bröllop, konferens eller minnesstund. Vi kan anpassa de flesta menyer efter era önskemål.

Hos oss sitter ni i en idyllisk miljö och serveras god mat gjort på råvaror av bästa kvalitet. Priserna på bufféerna nedan avser take away eller servering på Villa Lindesnäs.
(Då ingår även dukning och personal)

Bröllops buffé

Jordärtskockspannacotta, örtkrutonger och älg, krasse och pepparrotsröra, timjanmarinerad kalvytterfilé, glaserade smålökar, potatisgratäng, portvinssås, inkokt röding, kall rosépepparsås, ungsrostade rotfrukter, ugnsbakade betor med chevré, citrus och honungsdressing, primörsallad efter säsong, grönärtshummus, hembakt bröd och smör samt smaksatta färskostar, Crème Brulée med vaniljglass, mandelcrunch och äpple och kanelkompott

 

Italiensk buffé

Gremolatamarinerad fläskfilé, baconlindad gorgonzolafylld kycklingfilé, pastasallad med pesto, rucola, soltorkade tomater och mozzarella, vitlöksmarinerade oliver, aioli, parmesancremé, ungsrostad pestopotatis, salami, lufttorkad skinka med ört och melonsallad, sallad med örtvinegrette, nybakat focaccia serveras med olivolja, flingsalt och tapenade.

 

Sommarbuffé:

4 sorters sill, gräddfil, rödlök, gräslök, matjessilltårta, dillkokt färskpotatis, ägghalvor med gubbröra, inkokt lax med limeaioli, örtmarinerad kyckling, cesarsallad, pastasallad med cocktailtomater, ruccola och pesto, knäckebröd i olika former, hembakt bröd, smör, västerbottenost

 

Höstbuffé:

Ugnsstekt rostbiff, friterad lök, pickles, syltad rödlök, dubbelmarinerad fläskfilé med rödvin vitlök och timjan, potatissallad med kapris dijonsenap och dragon, kantarell och västerbottenostpaj, inkokt lax med pepparrotscremé, honungsrostade rotfrukter, höstsallad med rödbetor, nötter och getost, kikärtsröra med parmesan, hembakt bröd, knäckebröd, brieost och smör

 

Vårbuffé

Små grönärtssoppor med pepparrotscremé, morotshummus, lättrimmad laxfilé med äppelciderhollandaise, ljummen potatissallad med primörer och färska örter, citronmarinerade kycklingklubbor, fetaost och basilikacremé, timjanrostade rotfrukter, broccoli och baconpaj, sallad med rädisor och edamameböner, knäckebröd i olika former, vispat majssmör och brieost

 

Studentbuffé

Grillade kycklingspett, ljummen potatissallad med primörer och färska örter, kallskuren fläskfilé, tomat och pestocremé, grönsallad, parmesancremé, baguett, smör och ost

 

Snittar

  • Vitt bröd, brieost, parmaskinka, fikonmarmelad och örter 
  • Rågbröd, rökt lax, pepparrotsvisp och dill 
  • Knäckebröd, äggröra med philadelphia, kaviar och gräslök 
  • Rågbröd, rostbiff, philadelphia, gurka och rödlök 
  • Mini Toast Skagen, vitt bröd och stenbitsrom 
  • Tunnbröds snittar med parmaskinka, rödlök, gräslök och ruccola 
  • Vitt bröd med Chevré, jordgubbar, basilika och balsamico 
  • Kantarell krustader med persilja och pepparrot 
  • Mini spett med cocktail tomater, mozzarella och basilika 
  • Mini lax cheesecake med röd stenbitsrom och dill