Om oss

Villa Lindesnäs ligger på en klippa vid Byfjordens södra strand strax väster om det anrika Gustafsberg i det idylliska Lindesnäs/Rödönområdet.

Villa Lindesnäs är känd för sitt fantastiska läge med utsikt, miljö och anor.  Peter Ulverås är känd för sin konst inom mat och upplevelser. Therese för sitt sinne för inredning och detaljer som gör att arrangemanget blir något extra. Detta tillsammans blir nya Villa Lindesnäs!

För dig som är från trakten så behövs ingen vidare beskrivning av vare sig villan eller Peter, men för dig som inte är det kan bilderna över villan tala för sig själv. Du hittar flera här inne på webbsidan, eller så tittar du in på vårt Instagramkonto. Att beskriva Peters mat och de smakupplevelser han skapar blir svårare såhär på webben. En av anledningarna till nya Villa Lindesnäs är tack vare alla positiva gäster som önskat just Peters mat.

Byggnaden uppfördes år 1916 som privat sommarbostad. Byggherren som hette Köster, var tysk konsul och ägde Uddevalla Snickerifabrik. Villan var i privat ägo fram till 1959 och gjordes sedermera om till restaurang.

Hör av dig, vi har en lösning på det mesta!